Toimintaperiaate

Toimimme projektinjohtourakointi –periaatteella. Tämä tarkoittaa sitä, että kokoamme kuhunkin hankkeeseen parhaan tiimin. Tiimissä on omien työntekijöidemme lisäksi kuppaniemme henkilöstöä tarvittavassa laajudessa. Kumppaneina käytämme kokeneita aliurakoitsijoita, jotka yleensä tunnemme jo pitkältä ajalta ja joiden kanssa olemme toteuttaneet vastaavanlaisia hankkeita.

Avustaviin tehtäviin käytämme mielellämme paikallisia yrittäjiä. Tällaisia tehtäviä voivat olla maanrakennustyöt, puunkaato, aitojen korjaus, asfaltointi, sähkötyöt, jne.

Toimintatapamme tarkoittaa myös sitä, että voimme esittää kuhunkin työkohteeseen siihen parhaiten soveltuvan ratkaisun. Emme ole sidottuja vain joihinkin menetelmiin tai materilaaleihin.

Yrityksemme kotipaikka on Tampere, jossa meillä on myös toimistotilaa. Yrityksemme postiosoite on Vantaalle, jossa teemme myös toimistotöitä. Useimmiten meidät tavoittaa työmaatoimistoistamme, joita perustamme tarpeen mukaan kunkin projektin ajaksi. Asbestitöihin liittyvät tukitoiminnot ovat Nokian hallillamme.